Wij zijn BoonenBakker

importeur van Harney & Sons thee

‘Thee is zo’n mooi en zuiver natuurproduct’

boonenbakker-logo

Historie BoonenBakker

In 2010 startte Wessel Jelle Bakker en Marjolijn van Heeswijk een onderneming in koffie & thee; BoonenBakker. Met onze andere onderneming Euroquick leveren wij sinds 2000 hoogwaardige espressomachines  voor thuis, op de zaak of horeca.

Marjolijn is het ‘theetalent’ binnen dit huwelijk en ronde haar opleiding tot theesommelier met succes af. ‘Thee staat aan de vooravond zoals koffie enkele jaren geleden. Thee is zo’n mooi en zuiver natuurproduct. De consument weet steeds meer van thee en ontdekt ook de gezonde eigenschappen die thee in zich heeft. Thee van Harney & Sons onderscheidt zich in kwaliteit, variatie en smaak en behaalt steeds weer onderscheidingen die dit bevestigen’.

Met Harney & Sons bieden wij een totaalconcept, waarmee onze klanten haar gasten op het hoogste niveau thee van Harney & Sons kunnen laten ervaren. Advies, training en presentatie zoals servies maken hier ook deel van uit.

logo Harney & Sons

Historie Harney & Sons

John Harney’s liefde voor thee begint in 1983 in de kelder van het  ‘White Hart Inn Hotel’. Vandaag meer dan 35 jaar later, is Harney met 150 medewerkers een wereldberoemd familiebedrijf in thee uit Millerton –  New York. Om de consument de best denkbare thee te kunnen bieden koopt Harney & Sons wereldwijd zelf in en houden ze alles -van selectie tot het verpakken- in eigen hand. De lijst internationale onderscheidingen die Harney & Sons met haar assortiment in al die jaren heeft verdiend is ronduit indrukwekkend.

Thee staat steeds meer in de belangstelling van iedereen die graag gezond leeft en verstandig consumeert. Thee is een echt natuurproduct en heeft een heilzame werking op de gezondheid. Harney & Sons biedt een uitgebreid assortiment -van luxe theebuideltje tot losse thee- om te genieten van een ‘Kopje dagelijkse luxe’.

Marjolijn Bakker - van Heeswijk

Marjolijn Bakker- van Heeswijk