Groene thee uit China en Japan is de trots van deze traditionele thee producenten. Dit is de thee die zij zelf het meeste drinken.
Veel mensen loven de gezondsheidsvoordelen van groene thee, maar genieten vooral van de unieke smaak. Harney & Sons respecteert de traditie van groene thee en selecteert uitsluitend de beste groene thee die er te vinden is.

smaaksliders-03

smaaksliders-04

smaaksliders-05

Vandaag besteld, morgen in huis

Wat ons betreft hoef je voor de lekkerste thee de deur niet uit. Kies in de Harney & Sons webshop de thee die je wil en betaal met iDeal of Creditcard. Wanneer je vóór 12:00 uur besteld (ma-vr) dan heb je je bestelling de volgende dag in huis.

Veilig betalen

Je kunt je bestelling veilig en vertrouwd betalen met iDeal, via je eigen bank, of met een Visa of Mastercard Creditcard. Bij ons zijn je persoonsgegevens extra veilig doordat we gebruik maken van speciale SSL veiligheidscertificaten. Dit kun je ook zien aan de groene browserbalk die begint met https:

Bezorgd door PostNL

We versturen jouw bestelling met PostNL . Vanaf €50,- is de verzending gratis. Daaronder berekenen wij €4,95 als bijdrage in de verzendkosten. Zodra je bestelling onderweg is e-mailen we je een Track & Trace code zodat je precies weet wat de status is.